fABULEUS, HET LAB & 6 Limburgse Cultuurcentra / Piet Van Dycke - Beyond The Edge (12+)

Hoe proberen we hogerop te geraken? In welke mate steunen we daarvoor op elkaar? Is hoogte het engste, of is het zoeken naar evenwicht nog spannender? In Beyond The Edge bewegen acht jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Samen verkennen ze de uitersten en testen ze hoe ver ze elkaar kunnen brengen. Fysieke afhankelijkheid was nooit eerder zo spannend. Na Exit en Glori...

Wanneer

  • za 21 september 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 12,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Hoe proberen we hogerop te geraken? In welke mate steunen we daarvoor op elkaar? Is hoogte het engste, of is het zoeken naar evenwicht nog spannender? In Beyond The Edge bewegen acht jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Samen verkennen ze de uitersten en testen ze hoe ver ze elkaar kunnen brengen. Fysieke afhankelijkheid was nooit eerder zo spannend.


Na Exit en Glorious Bodies werkt circus- en dansmaker Piet Van Dycke voor het eerst samen met jongeren tussen 13 en 24 jaar. Drie van deze jongeren komen uit Lommel: Stieg Van Ham, Indira Pap en Sara Vranken. 


Na een beklijvende (uitverkochte!) passage van deze voorstelling vorig seizoen, aarzelden we niet om dit spannende schouwspel opnieuw naar Lommel te halen. 


Na deze voorstelling heffen we het glas op een nieuw cultuurseizoen vol beleving.

Alle activiteiten