Circumstances - Glorious Bodies

Glorious Bodies is een fysieke, ontroerende en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam. Over zien en gezien worden, over de grens tussen klassiek en hedendaags circus.  De voorstelling vertrekt vanuit partneracrobatiek en beweging. Zes acrobaten tussen de 56 en 68 jaar doorbreken clichés rond de oudere generatie. Een impressionante, charmante en ...

Wanneer

  • vr 15 november 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 12,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Glorious Bodies is een fysieke, ontroerende en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam. Over zien en gezien worden, over de grens tussen klassiek en hedendaags circus. 


De voorstelling vertrekt vanuit partneracrobatiek en beweging. Zes acrobaten tussen de 56 en 68 jaar doorbreken clichés rond de oudere generatie. Een impressionante, charmante en humoristische voorstelling die laat zien tot wat de mens en het menselijk lichaam in staat zijn en daar staat duidelijk geen leeftijd op. 


Circumstances is het circus- en dansgezelschap van Piet Van Dycke, die je kan kennen als choreograaf van Beyond The Edge en Exit. Beide voorstellingen waren eerder in De Adelberg te gast en lieten het publiek steeds op het puntje van hun stoel zitten. Als je deze adembenemende voorstellingen zag, ben je zeker ook benieuwd naar Glorious Bodies!


Een voorstelling voor volwassenen, maar ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Alle activiteiten