Beiaardcantus Davidsfonds

Het Lommelse Davidsfonds organiseert voor de tweede maal een beiaardcantus onder de toren van de Sint-Pietersbandenkerk. De zangavond wordt begeleid door stadsbeiaardier Liesbeth Janssens die wij op groot scherm aan het werk zien. De Lommelse beiaard is uniek en is ook de op een na grootste beiaard van België. De Lommelse folkgroep Rustling Cane zorgt voor de muzikale begeleiding en w...

Wanneer

  • za 18 mei 2024
    van 18.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 20,00 (Davidsfonds leden - 18,00 euro)

Waar

naam
St. Pietersbandenkerk
adres
Kerkplein3920 Lommel

Info

Het Lommelse Davidsfonds organiseert voor de tweede maal een beiaardcantus onder de toren van de Sint-Pietersbandenkerk.


De zangavond wordt begeleid door stadsbeiaardier Liesbeth Janssens die wij op groot scherm aan het werk zien. De Lommelse beiaard is uniek en is ook de op een na grootste beiaard van België. De Lommelse folkgroep Rustling Cane zorgt voor de muzikale begeleiding en wij zingen uit volle borst mee!


Vanaf 18u.00 kan je aanschuiven en plaatsnemen aan de tafels. Het aanvangsuur (Io Vivat) is exact om18u.30. Het einde is voorzien om 21u.00. Je moet minstens 17 jaar oud geworden zijn in 2023 zijn en je ticket is strikt persoonlijk.


De toegangsprijs bedraagt 20 euro (€18 voor Davidsfondsleden) hierin is een zangboekje, alle dranken en een schitterende avond inbegrepen.

Alle activiteiten