fABULEUS / Piet Van Dycke, HET LAB & 6 Limburgse cc's - Beyond The Edge

Geen hoogte zonder laagte. Geen einde zonder begin. In Beyond the Edge beweegt een groep jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Een voorstelling over hoe we allemaal hogerop proberen te geraken, maar in iedere positie afhankelijk zijn van elkaar.   Circus- en dansmaker Piet Van Dycke is nog maar 26 jaar, maar al een gekende naam in binnen- en buitenland. Afgelopen jaar d...

Wanneer

  • vr 19 april 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 12,00 (Abo - 8,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Geen hoogte zonder laagte. Geen einde zonder begin. In Beyond the Edge beweegt een groep jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Een voorstelling over hoe we allemaal hogerop proberen te geraken, maar in iedere positie afhankelijk zijn van elkaar.  
Circus- en dansmaker Piet Van Dycke is nog maar 26 jaar, maar al een gekende naam in binnen- en buitenland. Afgelopen jaar deed hij je je al op het puntje van je stoel zitten met EXIT. In Beyond the Edge gaat hij opzoek naar de limieten van een gemengde cast van jongeren tussen 13 en 23 jaar, verkozen na audities in het voorjaar. Drie deelnemende jongeren komen uit Lommel: Stieg Van Ham, Indira Pap en Sara Vranken.  
Verwacht je aan een performance op de kruising tussen acrobatie, dans en parkour. Fysieke afhankelijkheid was nooit eerder zo spannend!
Alle activiteiten