Compagnie Dyptik - Mirage (een feestdag)

Deze informatie is niet meer actueel!
Acht dansers knallen door de openbare ruimte in een meeslepende 360°-voorstelling, waarbij ze hun overweldigende energie overbrengen op het publiek.  Choreografen Souhail Marchiche en Medhi Meghari lieten zich voor Mirage (een feestdag) inspireren door hun verblijf in het Balata vluchtelingenkamp op de Westelijke Jordaanoever. Deze onwerkelijke, absurde en magische plek komt opnieuw tot...

Wanneer

  • zo 09 juni 2024
    van 19.00 u tot 19.50 u

Prijs

€ 10,00 (Abo - 10,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Acht dansers knallen door de openbare ruimte in een meeslepende 360°-voorstelling, waarbij ze hun overweldigende energie overbrengen op het publiek. 
Choreografen Souhail Marchiche en Medhi Meghari lieten zich voor Mirage (een feestdag) inspireren door hun verblijf in het Balata vluchtelingenkamp op de Westelijke Jordaanoever. Deze onwerkelijke, absurde en magische plek komt opnieuw tot leven in een fysieke dansvoorstelling, geïnspireerd door hiphop, traditionele dans en circus.  
Als publiek word je uitgenodigd om plaats te nemen in een grote openluchtcirkel. In deze ongewone setting vervagen de grenzen tussen het podium, het publiek en de dansers en ontstaat er een collectieve kracht.  Met hun ritmische, energieke en zelfs euforische bewegingen bekritiseren ze het onrecht.  
Een tafereel geïnspireerd op een zo gewelddadig verlangen dat de werkelijkheid overstijgt... als een luchtspiegeling. 
De ideale afsluiter van een theaterseizoen en een mooi begin van de zomer!

In openlucht.
Alle activiteiten