Move To Meditate

Deze informatie is niet meer actueel!
Move to Meditate Ervaar de kracht van bewegende meditaties met “Move to meditate” en dit in een leuk kader van gezellig samenkomen. Elke keer wordt een andere vorm van bewegende meditatie beoefend, waaronder dansmeditaties, bewegingsmeditaties van Osho, yoga, tai-chi en veel meer. programma 04/09 – Dynamic meditation (Deze meditatie is een snelle, intensieve en grondige manier om ou...

Wanneer

  • zo 11 september 2022
    tot
    zo 11 december 2022
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    van 10u. tot 11.30u.

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Orion
adres
Lepelstraat 2003920 Lommel

Tickets

Telefoon
0456 05 42 94
e-mail
info@zymon.be

Info

Move to Meditate

Ervaar de kracht van bewegende meditaties met “Move to meditate” en dit in een leuk kader van gezellig samenkomen. Elke keer wordt een andere vorm van bewegende meditatie beoefend, waaronder dansmeditaties, bewegingsmeditaties van Osho, yoga, tai-chi en veel meer.

programma

04/09 – Dynamic meditation (Deze meditatie is een snelle, intensieve en grondige manier om oude en verstokte patronen van de bodymind die je in het verleden gevangenhouden, te doorbreken – en om de vrijheid, het getuige-zijn, de stilte en vrede te kunnen ervaren die achter deze gevangenismuren verborgen liggen.)

11/09 – Natuurmeditatie (BUITENACTIVITEIT We gaan naar een prachtige plek in de natuur waar we ons verbinden met ons zelf en met de natuur.)

18/09 – Devavani meditation (Bij deze meditatie beweegt en spreekt een zachte, onbekende taal door de mediterende, die een leeg vat wordt. Dit brengt een heel diepe ontspanning teweeg in het bewuste denken – de 'mind' – en een innerlijke vrede.)

25/09 – Whirling meditation (BUITENACTIVITEIT Wervelen is een oude Soefi techniek. Terwijl je hele lichaam beweegt word je je bewust van je wezen, de bewegeloze toeschouwer in het centrum. Je leert om, zonder enige identificatie, een getuige te zijn in het centrum van de cycloon.)

02/10 – Kundalini meditatie (Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fases helpt je rotsachtige wezen te 'smelten', overal waar het stromen van de energie onderdrukt en geblokkeerd is. Dan kan die energie gaan stromen, dansen en tot gelukzaligheid en vreugde worden. De laatste twee fases zorgen dat al deze energie vertikaal kan gaan stromen en omhoog bewegen, de stilte in.)

16/10 – Mahamudra meditatie (Deze meditatie is een ontmoeting tussen jou en de kosmos, tussen jou en het hele bestaan. Het helpt je om op het diepst mogelijke niveau te smelten, op te lossen en los te laten.)

30/10 – Chakra ademhaling meditatie (In deze actieve meditatie gebruik je diepe, snelle ademhaling en lichaamsbeweging om elk van de zeven chakra's te openen en om bewustzijn, vitaliteit en stilte in je chakra's en in je leven te brengen.
Muziek en bellen ondersteunen het proces en geven het begin van elke fase aan.)

13/11 – Circular breathing (Actieve ademhaling die oude blokkades doorbreekt. Na de sessie voel je je als herboren.)

27/11– Nadabrahma meditation (Nadabrahma is de zoem meditatie – door zoemen en handbewegingen raken delen van je die in conflict waren op elkaar afgestemd en breng je je hele wezen in harmonie. Als lichaam en mind dan helemaal één zijn 'ontglip jij aan hun greep' en je wordt getuige van beide. Dit gadeslaan van buitenaf is wat vrede, stilte en gelukzaligheid brengt.)

11/12 – No dimensions meditation (Deze actieve centering meditatie is gebaseerd op Soefi methodes, verder ontwikkeld en uitgebreid door Osho. Je gebruikt je ademhaling en een serie gecoördineerde lichaamsbewegingen, gevolgd door wervelen; zodoende komt je energie in het hara centrum bijeen, het centrum van de 'levensenergie' net onder de navel. Vandaaruit kan je het denken waarnemen en bewustzijn en heel-zijn ervaren – het lichaam in alle richtingen in beweging, het centrum onbeweeglijk stil.)
De lessen gaan door zondagochtend van 10u tot 11U30, in Orion te Lommel, Lepelstraat 200.
Prijs : 12 euro voor één les.
Alle activiteiten