Workshop kindergrime (basis)

Ben je een ouder, leerkracht, kinderverzorger, leiding van de jeugdbeweging,... ? Deze workshop is ideaal voor iedereen die graag kinderen entertaint, ook diegenen zonder vaste hand ;) Ervaring is absoluut niet nodig, we beginnen vanaf nul en volgen jullie tempo. ? Een praktische cursus in een klein groepje (max 10 deelnemers), zodat je persoonlijk begeleid kan worden tijdens de oefen...

Wanneer

  • zo 02 oktober 2022
    van 09.30 u tot 12.30 u

Prijs

€ 40,00

Waar

naam
Ja-ro
adres
Norbert Neeckxlaan 1083920 Lommel

Info

Ben je een ouder, leerkracht, kinderverzorger, leiding van de jeugdbeweging,... ? Deze workshop is ideaal voor iedereen die graag kinderen entertaint, ook diegenen zonder vaste hand ;) Ervaring is absoluut niet nodig, we beginnen vanaf nul en volgen jullie tempo.

?

Een praktische cursus in een klein groepje (max 10 deelnemers), zodat je persoonlijk begeleid kan worden tijdens de oefenmomenten.

We starten met een theoretisch deel waar we leren hoe een ontwerp in elkaar steekt, hoe je schmink en penselen onderhoudt en waar je best je materiaal aankoopt. Je krijgt handige tips qua hygiëne, kleurengebruik enz.
Hierna volgen oefenmomentjes en voldoende tijd om vragen te stellen.

Na de cursus zal je enkele basisfiguren kunnen grimeren én heb je een basis voor andere ontwerpen.

?

Thuis kan je meteen aan de slag, want er is de mogelijkheid om een basispakketje aan te kopen ter plaatse.

?

Al het oefenmateriaal wordt voorzien, je krijgt een samenvatting op papier en een drankje. We maken er een gezellige workshop van en oefenen er op los! Dit doen we op speciale sjablonen, op de arm of (voor de durvers) op elkaars gezicht.

Niks meebrengen dus, alleen veel goesting!
Alle activiteiten