André Rieu 2022 Summer Concert "Happy Days Are Here!"

Deze informatie is niet meer actueel!
Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again! Het concert zal een feestelijk en betoverend evenement zijn. Vanaf het historische Vrijthof zullen feel-good classics, show-tunes en natuurlijk vrolijke walsen ten gehore gebracht worden. Samen met het...

Wanneer

  • zo 28 augustus 2022
    van 14.00 u tot 17.30 u

Prijs

€ 15,95 (-18jaar/student - 13,95 euro)

Waar

naam
UGC Cinema’s Lommel
adres
Adelbergpark 23920 Lommel

Contact

website
http://www.ugc.be/lommel

Info

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again!

Het concert zal een feestelijk en betoverend evenement zijn. Vanaf het historische Vrijthof zullen feel-good classics, show-tunes en natuurlijk vrolijke walsen ten gehore gebracht worden. Samen met het Johann Strauss Orchestra en speciale gasten maakt André er een opbeurend en romantisch feest van in onze bioscoop!

Het zal een bijzonder samenkomen zijn voor iedereen nu André voor het eerst in twee jaar weer een zomerconcert kan spelen!

We nodigen u en uw geliefden uit voor André's onvergetelijke Maastrichtconcert in de bioscoop. Laten we samen zingen, dansen, huilen en lachen want….Happy days are here again!

Hopelijk tot dan, en tot die tijd...be happy!
Alle activiteiten