Zachte Yoga (voor iedereen toegankelijk)

Deze informatie is niet meer actueel!
Ik geef een zachte vorm van Yoga die zich vormde vanuit verschillende stromingen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn. Yoga gaat net om het doen wat jouw unieke lichaam kan. En dat kan de ene dag helemaal anders zijn dan de andere. Ademhaling is een essentieel onderdeel van mijn lessen. Het is een belangrijke tool die je ook kan gebruiken in ...

Wanneer

  • di 10 januari 2023
    tot
    di 09 januari 2024
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    van 10u. tot 11u.
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    van 19u. tot 20u.
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    van 10u. tot 11u.

Prijs

€ 12,00

Waar

naam
Orion Centrum
adres
Lepelstraat 2003920 Lommel

Tickets

Telefoon
b-livia@outlook.com

Contact

Telefoon
0472/314407

Info

Ik geef een zachte vorm van Yoga die zich vormde vanuit verschillende stromingen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn. Yoga gaat net om het doen wat jouw unieke lichaam kan. En dat kan de ene dag helemaal anders zijn dan de andere.

Ademhaling is een essentieel onderdeel van mijn lessen. Het is een belangrijke tool die je ook kan gebruiken in je dagdagelijkse leven.

De yoga die ik aanbied helpt je te gronden & brengt je rust bij de vele prikkels waarmee we dagelijks overspoeld worden. Mijn lessen helpen je om uit je hoofd te komen & meer aanwezig te Zijn in de stroom van het hier en nu. Tijdens mijn yogales kan je op de eerste plaats heerlijk ontspannen.
Een mooi neveneffect is dat je door aan yoga te doen jouw bewustzijn vergroot & meer voeling krijgt met jouw lichaam.

Verlang je naar rust & meer verbinding met jezelf?
Vanuit men hart deel ik graag mijn kennis en ervaring om ook jou op weg te helpen zodat je zelf kunt genieten van de helende effecten.

Kleine groepjes van max 10
Alle activiteiten