Fiesta Europa

Deze informatie is niet meer actueel!
Fiesta Europa is een heel leuk evenement. Het is een internationale feestmarkt die heel het weekend duurt. Je kan er komen ontdekken wat voor moois en lekkers Europa te bieden heeft. Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die unieke souvenirs, typische streekproducten of culinaire specialiteiten aanbieden. Hongaars leder, zelfgemaakte limoncello, edelste...

Wanneer

  • vr 20 mei 2022
    van 17.00 u tot 22.00 u
  • za 21 mei 2022
    van 11.00 u tot 22.00 u
  • zo 22 mei 2022
    van 11.00 u tot 19.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Hertog Janplein
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Info

Fiesta Europa is een heel leuk evenement. Het is een internationale feestmarkt die heel het weekend duurt. Je kan er komen ontdekken wat voor moois en lekkers Europa te bieden heeft.
Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die unieke souvenirs, typische streekproducten of culinaire specialiteiten aanbieden. Hongaars leder, zelfgemaakte limoncello, edelstenen van over heel de wereld, Engelse fudge, kazen uit Corsica, heerlijke Belgische bieren, Griekse olijfolie ... dat soort typische zaken kan je bij Fiesta Europa vinden.
Vlei je neer op ons gezellig terras waar je kan genieten van lekker eten en drinken dat ter plaatse bereid en geserveerd wordt terwijl de kinderen zich onder toezicht uitleven op de springkastelen in het kinderdorp.
Pik een internationaal getint liveoptreden mee dat je in de perfecte vakantiesfeer brengt en geniet ondertussen van een heerlijk Belgisch bier, een wijntje of een cocktail.
Spreek af met buren, vrienden, familie, collega's en beleef een heerlijke tijd op Fiesta Europa.
Kortom: het ultieme vakantiegevoel dicht bij huis, zonder files of péages.
Ontdek, geniet, proef, beleef.


We zijn open: vrijdag van 17 tot 22 uur, zaterdag van 11 tot 22 uur, zondag van 11 tot 19 uur.
Alle activiteiten