William Boeva B30VA

Deze informatie is niet meer actueel!
William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen?  Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht! Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? 

Wanneer

  • za 05 maart 2022
    van 20.15 u tot 23.59 u

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten. En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen?  Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht! Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat!  Het is tijd om afscheid te nemen van de oude Boeva.

William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen is eindelijk terug met een volledig nieuwe show! Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. 
Alle activiteiten