Aqua Mundo De Vossemeren

Aqua Mundo is een subtropisch zwemparadijs, waar het genieten is voor groot en klein. De kinderen kunnen er terecht in het kinder-doe-bad dat onder toezicht staat van de badmeesters. De waaghalzen kunnen zich volledig uitleven in de super snelle afdaling van de wildwaterbaan of in de Monkey Splash, en spannende glijbaan. Naast het zwembad vind je in De Vossemeren ook een indoor pirate...

Wanneer

Waar

naam
Center Parcs De Vossemeren
adres
Elzen 1453920 Lommel

Info

Aqua Mundo is een subtropisch zwemparadijs, waar het genieten is voor groot en klein.

De kinderen kunnen er terecht in het kinder-doe-bad dat onder toezicht staat van de badmeesters. De waaghalzen kunnen zich volledig uitleven in de super snelle afdaling van de wildwaterbaan of in de Monkey Splash, en spannende glijbaan.

Naast het zwembad vind je in De Vossemeren ook een indoor piratenwereld en een prachtig vernieuwde kinderboerderij. Daarnaast zijn er ook 2 grote meren waar je kunt waterskieƫn.

Wie volledig tot rust wenst te komen kan terecht in het Nature & Spa Health & Beauty Wellness Center of kan ervoor kiezen om een ontspannende wandeling te maken in de prachtige natuur rond het park.
Alle activiteiten