Skatepark De Soeverein

Het skatepark is volledig uitgevoerd in beton en heeft een totale oppervlakte van 1200 m2. Het is een park dat geschikt is voor beginners en gevorderden en toegankelijk is voor zowel BMX, skaters als inliners. Het park heeft 3 area's die elk hun eigen mogelijkheden hebben. Het is ingeplant in de noord-westhoek van de speeltuin, volledig omheind en voorzien van een aparte ingang. In area...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

naam
Sportpark De Soeverein
adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel

Info

Het skatepark is volledig uitgevoerd in beton en heeft een totale oppervlakte van 1200 m2. Het is een park dat geschikt is voor beginners en gevorderden en toegankelijk is voor zowel BMX, skaters als inliners. Het park heeft 3 area's die elk hun eigen mogelijkheden hebben. Het is ingeplant in de noord-westhoek van de speeltuin, volledig omheind en voorzien van een aparte ingang.

In area 1 is voor elk wat wils. Er zijn lage Ledges die afhellen zodat zowel beginners als gevorderden hier kunnen rijden. Op de Ledge en de rail kan er geoefend worden op ingewikkelde tricks zoals bv. Kickflip backside lipslide. Er is een trappenset met een niveauverschil van1,50 meter. Er is een miniramp ingebouwd in een poolcorner waardoor deze miniramp een poolfeeling heeft. Er is ook een londongap aanwezig waarop iedere skater, ongeacht zijn niveau, kan rijden.

In area 2 is er een interessante Hip met een korte en lange zijde en een Wheelietable.

In area 3 is er een funbox waarin alles kan worden gecombineerd.Tevens is er in het park een Hillrock waar nog eens goed vaart kan gemaakt worden.
Alle activiteiten