Kamal Karmach - Eindejaarsconference 2024

Bijna een nieuw jaar, dus het startschot voor de zesde eindejaarsconference van Kamal Kharmach. Met maar liefst 1,3 miljoen kijkers op tv vorig jaar, is Kamal dit jaar terug, met een tong, scherper dan het mes die de politici in elkaars rug steken.  En dat het hilarisch wordt, is zeker, want het zijn verkiezingen. En als er iets grappig is, dan zijn het wel wanhopige politici die...

Wanneer

  • zo 10 november 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 22,00 (Abo - 18,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Bijna een nieuw jaar, dus het startschot voor de zesde eindejaarsconference van Kamal Kharmach. Met maar liefst 1,3 miljoen kijkers op tv vorig jaar, is Kamal dit jaar terug, met een tong, scherper dan het mes die de politici in elkaars rug steken. 


En dat het hilarisch wordt, is zeker, want het zijn verkiezingen. En als er iets grappig is, dan zijn het wel wanhopige politici die zich in de zotste bochten wringen om toch maar hun postje te houden.


Dus als je zin hebt om te lachen met Obama die komt chillen in Antwerpen, met Acid die boetes probeert te betalen met een online collectebus en met Trump die... ja, Trump is gewoon Trump, dan is deze eindejaarsconference je ticket naar een avond met buikkrampen. 


Koop snel je tickets, want die zijn snel weg. Een beetje zoals dotaties bij de koninklijke familie.

Alle activiteiten