Steven Goegebeur - onBESTOFt

Telkens Steven het podium opstapt, begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. Je zou het hem niet aangeven, maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met jou vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show onBESTOFt. Een best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één la...

Wanneer

  • wo 23 oktober 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Telkens Steven het podium opstapt, begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. Je zou het hem niet aangeven, maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met jou vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show onBESTOFt.


Een best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één lang verhaal giet. Je zal merken dat op de humor van Steven de tijd geen vat heeft, geen stofje te bespeuren valt.


Geen enkele best of is exact hetzelfde. De interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!
Houd je vast aan je bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen!

Alle activiteiten