HNTjong / MartHa!tentatief - Vreemd Ding (6+)

Een wonderlijk wezentje woont samen met een fantastische roze panter die als een moeder voor haar zorgt. Samen voeren ze bijzondere rituelen uit die alleen de panter begrijpt. De panter is de baas en beveelt. Het wezentje doet erg haar best om te luisteren en alles goed te doen. Het is niet de bedoeling om vragen te stellen. Je moet vooral de regels volgen, ook als je ze niet begrijpt. ...

Wanneer

  • zo 19 januari 2025
    van 15.00 u

Prijs

€ 8,00 (Abo - 6,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Een wonderlijk wezentje woont samen met een fantastische roze panter die als een moeder voor haar zorgt. Samen voeren ze bijzondere rituelen uit die alleen de panter begrijpt. De panter is de baas en beveelt. Het wezentje doet erg haar best om te luisteren en alles goed te doen. Het is niet de bedoeling om vragen te stellen. Je moet vooral de regels volgen, ook als je ze niet begrijpt. Tot op een dag alle alarmbellen afgaan en alles anders wordt. 


Voor de voorstelling Vreemd Ding liet Evgenia Brendes zich inspireren door de prentenboeken van de bekroonde tekenaar en Oscar-winnaar Shaun Tan. Op het podium wordt ze vergezeld door Lommelaar Roel Swanenberg.

Alle activiteiten