Celtic Night 25

Ontdek de kracht van de Keltische muziek tijdens deze feesteditie! Vier met ons mee voor een avond vol muzikale ontdekkingen op de 25ste Celtic Night!  The Kings of Connaught (Ierland)  De multi-instrumentalisten van The Kings of Connaught omarmen met passie de traditie van Ierse muziek. Hun rauwe emotie doet denken aan The Dubliners. Met twee albums op hun naam bieden hun jeu...

Wanneer

  • za 09 november 2024
    van 19.00 u

Prijs

€ 30,00 (Abo - 24,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Ontdek de kracht van de Keltische muziek tijdens deze feesteditie! Vier met ons mee voor een avond vol muzikale ontdekkingen op de 25ste Celtic Night! 


The Kings of Connaught (Ierland) 
De multi-instrumentalisten van The Kings of Connaught omarmen met passie de traditie van Ierse muziek. Hun rauwe emotie doet denken aan The Dubliners. Met twee albums op hun naam bieden hun jeugdige energieke optredens een onvergetelijke ervaring.


Zoë Conway & John Mc Intyre (Ierland)
Met een opwindende mix van eclectische viool- en gitaarmuziek brengen Zoë Conway en John Mc Intyre arrangementen van traditionele Ierse muziek. Het folkduo, dat ook als koppel door het leven gaat, beschikt over een zeldzaam vermogen om stukken uit andere genres, zoals klassiek, jazz en wereldmuziek, in hun repertoire op te nemen. Samen worden Zoë Conway en John Mc Intyre door BBC beschreven als "simpelweg een van de beste folkduo's op aarde".


Julie Fowlis (Schotland)
Door haar unieke talent en charismatische podiumverschijning heeft Julie Fowlis zich gevestigd als een ware ambassadeur van de Schotse muziek. Haar bijdrage aan de soundtrack van de Disney/Pixar-film Brave leverde haar wereldwijde erkenning op en opende de deuren naar nieuwe horizonten voor Gaelische muziek. Met elk optreden neemt ze haar publiek mee op een onvergetelijke reis door de tijdloze klanken van Schotland, Geniet van het beste van traditionele Schotse zang, ondersteund door Fowlis' levendige band met enkele van de beste instrumentalisten van Schotland. 


programma:
19.00 tot 19.45 uur: The Kings of Connaught
20.15 tot 21.15 uur: Zoë Conway & John Mc Intyre
21.45 tot 22.45 uur: Julie Fowlis

Alle activiteiten