De Nwe Tijd/ Suzanne Grotenhuis - Holy Shit

Enkele jaren geleden verdwaalde theatermaker Suzanne Grotenhuis in Schotland. Niet tijdens een wandeling in de Hooglanden, maar tijdens het grootste en drukste theaterfestival ter wereld, het Edinburgh Fringe Festival. In de maand dat zij daar verbleef om haar solovoorstelling te spelen, raakte ze ineens alles kwijt: de weg, zichzelf en een heldere kijk op de toekomst.  Holy Shit...

Wanneer

  • wo 04 december 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 12,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Enkele jaren geleden verdwaalde theatermaker Suzanne Grotenhuis in Schotland. Niet tijdens een wandeling in de Hooglanden, maar tijdens het grootste en drukste theaterfestival ter wereld, het Edinburgh Fringe Festival. In de maand dat zij daar verbleef om haar solovoorstelling te spelen, raakte ze ineens alles kwijt: de weg, zichzelf en een heldere kijk op de toekomst. 


Holy Shit is een ontroerend relaas over iemand die rechtkrabbelt in een wereld die steeds sneller lijkt te gaan. Een verhaal over verlies, en hoe je tijd kunt vinden om daarbij stil te staan.


Suzanne Grotenhuis bewijst met Holy Shit dat ze van elk onderwerp sprankelend en humoristisch solotheater kan maken. Ook met haar romandebuut Waar zijn de wolken wist ze het afgelopen jaar vele harten te veroveren. 

Alle activiteiten