Cartoon-expo 'Kleur is de verwondering van het licht'

Cultuursmakers Nationaal organiseerde in 2023 voor de 2de maal een internationale cartoonwedstrijd met als thema: 'Kleur is de verwondering van het licht'. Uit meer dan 1.000 inzendingen uit 65 verschillende landen (alle werelddelen behalve Antarctica!) selecteerde een professionele jury de 30 beste cartoons waaronder 4 prijswinnaars. Een expo met deze 30 cartoons komt naar Lommel. Ee...

Wanneer

  • ma 08 april 2024
    van 09.00 u

Waar

naam
Huis van de Stad
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Info

Cultuursmakers Nationaal organiseerde in 2023 voor de 2de maal een internationale cartoonwedstrijd met als thema: 'Kleur is de verwondering van het licht'. Uit meer dan 1.000 inzendingen uit 65 verschillende landen (alle werelddelen behalve Antarctica!) selecteerde een professionele jury de 30 beste cartoons waaronder 4 prijswinnaars. Een expo met deze 30 cartoons komt naar Lommel.


Een speciale uitnodiging voor de expo gaat uit naar de leerlingen van de secundaire scholen om de expo te bezoeken én om deel te nemen aan een lokale cartoonwedstrijd.


Op 26 april worden de knapste werken bekroond door een jury van Lommelse cartoonisten.


Cultuursmakers wil ook door de grenzeloze kracht van humor haar missie vorm geven en mensen verbinden met een bezoek aan een kleurrijke en unieke expo!

Alle activiteiten