ISE - Bar Dada

Deze informatie is niet meer actueel!
Het gaat goed met ISE uit Bree! Ze is amper 18, maar won al de Belgische muziekwedstrijd Sound Track, het internationale muziekconcours Imagine Music Experience, speelde op het podium van Pukkelpop en Sziget Festival in Hongarije en werd bovendien recent uitgeroepen tot één van de drie laureaten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. ISE herken je onmiddellijk aan haar karaktervolle...

Wanneer

  • do 25 april 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Het gaat goed met ISE uit Bree! Ze is amper 18, maar won al de Belgische muziekwedstrijd Sound Track, het internationale muziekconcours Imagine Music Experience, speelde op het podium van Pukkelpop en Sziget Festival in Hongarije en werd bovendien recent uitgeroepen tot één van de drie laureaten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.
ISE herken je onmiddellijk aan haar karaktervolle, rauwe stem. Iets wat je niet verwacht van een jonge, 18-jarige songwriter. Beïnvloed door haar idolen uit de jaren '90 en enkel gewapend met haar gitaar, creëert ze een unieke live sound. Puur en authentiek, what you see is what you get. Haar emoties zijn zo echt en zo herkenbaar dat ze je niet onberoerd laten. 
De jonge singer-songwriter valt op door haar unieke stem, authentieke nummers en oprechte emoties.  Haar AB Club show op 12 mei was op 3 uur uitverkocht, wees er dus snel bij!

Zittend concert
Alle activiteiten