Boekenbabbel met Eva-Maria Biss

Ik studeerde communicatiewetenschappen met het idee journalist te worden, maar ik had snel door dat het (traditionele) journalistenleven mij niet lag. Ik heb even de communicatie en PR verzorgd van twee bedrijven, tot ik een omwenteling maakte naar de coachingsector. Daarmee ging ik vooral door een eigen noodzakelijk en diepgaand proces. Een tijd begeleidde ik heel graag mensen, tot onz...

Wanneer

  • zo 16 juni 2024
    van 10.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Standaard Boekhandel Lommel
adres
Kerkstraat 283920 Lommel

Info

Ik studeerde communicatiewetenschappen met het idee journalist te worden, maar ik had snel door dat het (traditionele) journalistenleven mij niet lag. Ik heb even de communicatie en PR verzorgd van twee bedrijven, tot ik een omwenteling maakte naar de coachingsector. Daarmee ging ik vooral door een eigen noodzakelijk en diepgaand proces. Een tijd begeleidde ik heel graag mensen, tot onze twee meisjes in mijn leven kwamen.


Ik nam pauze om helemaal moeder te kunnen zijn. Deze periode werd tegelijkertijd mijn bezinning. Opeens was het helder: schrijven is mijn ding. Schrijven liep al als rode draad door zowel mijn communicatiejobs als mijn coachactiviteit (met blog). Wat een plezier!


Ierlandogen, mijn eerste roman, is gepubliceerd in februari 2023. Nu richt ik mij op het wereldkundig maken van Ierlandogen, met lezingen, boekenbeurzen, boekenmarkten en netwerking. Al mijn talenten komen hiermee samen. Spannend!


Als de tijd het toelaat, tussen alle drukte van werken, een gezin en 'boeken verkopen' door, schrijf ik aan roman twee. Dit wordt een heel ander verhaal dan Ierlandogen

Alle activiteiten