Sportkicks 2024 LOMMEL

Deze informatie is niet meer actueel!
Traditioneel wordt op de eerste donderdag van de paasvakantie de Limburgse jeugdsporthappening Sportkicks georganiseerd door de sportregio Noord-Limburg. De tieners worden dit jaar op donderdag 4 april verwacht aan sportpark de Soeverein in Lommel. Rugby, laserschieten, Lü-wand of de dubbele sweeper: op Sportkicks kan het allemaal. “Dit evenement mogen de Noord-Limburgse jonge...

Wanneer

  • do 04 april 2024
    van 10.00 u tot 15.00 u

Prijs

€ 4,00 (Dagprijs - 6,00 euro)

Waar

naam
Sportpark De Soeverein
adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel

Info


Donderdag 'Sportkicks' in Lommel

Traditioneel wordt op de eerste donderdag van de paasvakantie de Limburgse jeugdsporthappening Sportkicks georganiseerd door de sportregio Noord-Limburg. De tieners worden dit jaar op donderdag 4 april verwacht aan sportpark de Soeverein in Lommel.
Rugby, laserschieten, Lü-wand of de dubbele sweeper: op Sportkicks kan het allemaal. “Dit evenement mogen de Noord-Limburgse jongeren echt niet aan zich voorbij laten gaan. “De jongeren kunnen op Sportkicks kennismaken met meer dan 30 verschillende sporten. Op het menu staan onder meer badminton, kickboksen, rolstoelbasket en nog veel meer. Voor de sportieve avonturiers is er de apenbrug, de pendule, de survivalbaan en de klimmuur. ”
Sportkicks 2024 is een organisatie van de Regiowerking Noord-Limburg, een samenwerking tussen de gemeenten Pelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en de stad Lommel. 


Het evenement vindt plaats op sportpark de Soeverein en dit van 10.00 tot 15.00 uur. Jongeren vanaf 7 jaar zijn van harte welkom; Inschrijven kan via i-active en/of www.lommel.be/sportkampen
Voor meer informatie kan men terecht bij: sportdienst Lommel 011 399 620.

Alle activiteiten