Introductiecursus: Helende Meditatie (Sahaja Yoga Meditatie)

6 november: start nieuwe cursus voor beginners! In slechts 7 weken maak je kennis met de essentie in jezelf en hoe je tot rust komt. Na deze introductie is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de vervolgcursus die dieper in gaat op verschillende thema's. Voel je in deze fase van het leven geregeld stress, of verwarring of gebrek een aan zelfvertrouwen... alsof je jezelf ...

Wanneer

 • ma 06 november 2023
  tot
  ma 18 december 2023
  maandag
  van 20u. tot 21.30u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Evenementenhal De Soeverein
adres
sportveldenstraat 13920 Lommel

Tickets

e-mail
anvbro@gmail.com

Contact

e-mail
anvbro@gmail.com

Info

6 november: start nieuwe cursus voor beginners!


In slechts 7 weken maak je kennis met de essentie in jezelf en hoe je tot rust komt. Na deze introductie is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de vervolgcursus die dieper in gaat op verschillende thema's.


🌺

Voel je in deze fase van het leven geregeld stress, of verwarring of gebrek een aan zelfvertrouwen... alsof je jezelf kwijt bent?
Hoe geraak je van hieruit naar een hoger leven dat evenwichtig & vreugdevol is en waarin jouw volle potentieel natuurlijkerwijs tot uiting komt?


We bieden een lessenreeks Sahaja Yoga Meditatie aan die je net hierin ontwikkeld. In de stilte voorbij je gedachten vind je innerlijke rust. Wij delen onze ervaring om op een spontane manier gedachteloos bewust te zijn. Samen verdiepen we in meditatie en leer je gaandeweg manieren en technieken om in (voelbare!) verbinding te zijn met je ware Zelf. Duizenden beoefenaars wereldwijd getuigen dat dit de sleutel vormt tot deze innerlijke omwenteling naar een écht evenwicht.
✨
Wees alvast welkom en sluit aan voor onze 7-weekse cursus.Team Sahaja Yoga LOMMEL


#meditatie
#zelfrealisatie
#innerlijke_vrede 

Alle activiteiten