Klimaatmaand: Infoavond "Klimaatboom zoekt tuin" (met kortingsbon van € 20 voor een klimaatboom)

Deze informatie is niet meer actueel!
Wil jij meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Ben jij benieuwd welke boom je best kiest voor jouw tuin, hoe je een boom moet planten en onderhouden en hoe je een boomspiegel inricht? Kom er dan alles over te weten tijdens de Infoavond 'Klimaatboom zoekt tuin'. Centrum Duurzaam Groen organiseert deze infoavond in het ...

Wanneer

  • di 10 oktober 2023
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Trouwzaal Huis van de Stad
adres
Hertog Janplein 13920 Lommel

Info

Wil jij meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Ben jij benieuwd welke boom je best kiest voor jouw tuin, hoe je een boom moet planten en onderhouden en hoe je een boomspiegel inricht? Kom er dan alles over te weten tijdens de Infoavond 'Klimaatboom zoekt tuin'.

Centrum Duurzaam Groen organiseert deze infoavond in het kader van de actie 'Klimaatboom zoekt tuin' waarbij de inwoners van Lommel na hun deelname aan de infoavond een kortingsbon ontvangen ter waarde van 20 euro. Met deze bon krijg je korting bij de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar in je buurt.

Meer info over de actie via: https://www.centrumduurzaamgroen.be/klimaatboomzoekttuin
Alle activiteiten