Natasja Mabesoone, Nienke Baeckelandt & Jill Vandorpe - What Are Words Worth?

Deze informatie is niet meer actueel!
Words to tell you what to do  Words are working hard for you  Eat your words but don't go hungry  Words have always nearly hung me  Is het funky kitschy popnummer Wordy Rappinghood van Tom Tom Club een banale oorworm of beschrijft de tekst juist de dualiteit van de betekenissen die we aan woorden toedragen? Woorden zijn niks of alles waard. Woorden zijn wezen, en gev...

Wanneer

  • do 25 januari 2024
    tot
    zo 25 februari 2024

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Words to tell you what to do 
Words are working hard for you 
Eat your words but don't go hungry 
Words have always nearly hung me 
Is het funky kitschy popnummer Wordy Rappinghood van Tom Tom Club een banale oorworm of beschrijft de tekst juist de dualiteit van de betekenissen die we aan woorden toedragen? Woorden zijn niks of alles waard. Woorden zijn wezen, en geven elkaar betekenis. De glijdende semantiek van woorden lijkt slechts verankerd in de waarneming. 
 
Words are like a certain person 
Who can't say what they mean 
Don't mean what they say 
What are Words Words is een groepstentoonstelling van Natasja Mabesoone, Nienke Baeckelandt en Jill Vandorpe. 

Curator Korneel Detailleur is één van de kunstenaars die exposeerde in Symphony in Yellow. Hiermee zet De Adelberg een cyclus voort, waarbij kunstenaars telkens een nieuwe tentoonstelling samenstellen.

Iedereen is van harte welkom voor de vernissage tijdens Gedichendag op donderdag 25 januari 2024. Gelieve vooraf in te schrijven via deze link.
Alle activiteiten