Compagnie Bobaïnko - Viens m'embrasser

Deze informatie is niet meer actueel!
De dansvoorstelling Viens m'embrasser is ontstaan uit passie voor de Argentijnse tango. De techniek en de fundamenten van deze passionele dans zijn de uitgangspunten. De abrazo, de typische manier van omhelzen, evolueert naar een groepsdans. En ook de techniek van leiden en luisteren is een ingrediënt om een unieke choreografie te creëren. Eenzaamheid, verdriet, pijn, maar ook vreugde, t...

Wanneer

  • wo 22 november 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De dansvoorstelling Viens m'embrasser is ontstaan uit passie voor de Argentijnse tango. De techniek en de fundamenten van deze passionele dans zijn de uitgangspunten. De abrazo, de typische manier van omhelzen, evolueert naar een groepsdans. En ook de techniek van leiden en luisteren is een ingrediënt om een unieke choreografie te creëren. Eenzaamheid, verdriet, pijn, maar ook vreugde, tederheid en liefde zijn de emoties en gevoelens die in dit stuk worden belicht.  
Choreografe Domitille Blanc, eerder te gast in De Adelberg als één van de danseressen van Compagnie Estro, werkte voor de muziek samen met Klaar Frankenberg van de groep KRIILL. Samen creëren ze een uniek muzikaal universum. 
Viens m'embrasser nodigt uit om met het hart én het lichaam te voelen, om elkaar te bekijken in plaats van simpelweg te zien, om te luisteren in plaats van alleen maar te horen, om elkaar te begrijpen in plaats van te veroordelen.
Alle activiteiten