Trappelend Talent, Bruno Vanden Broecke, Nyira Hens - We Gaan Deur!

Deze informatie is niet meer actueel!
We Gaan Deur! bedient zich van een onverslijtbare formule: de klassieke deurenkomedie.  Je volgt een amateurgezelschap bij hun generale repetitie. Ze krijgen het hard te verdeuren, want één ding is glashelder: ze zijn nog niet klaar. Niet klaar met hun personages, niet klaar met hun tekst. En zeker niet klaar voor hun première. Wanneer het decor 180 graden draait, loopt de verwarring ac...

Wanneer

  • do 19 oktober 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

We Gaan Deur! bedient zich van een onverslijtbare formule: de klassieke deurenkomedie. 
Je volgt een amateurgezelschap bij hun generale repetitie. Ze krijgen het hard te verdeuren, want één ding is glashelder: ze zijn nog niet klaar. Niet klaar met hun personages, niet klaar met hun tekst. En zeker niet klaar voor hun première. Wanneer het decor 180 graden draait, loopt de verwarring achter de schermen gewoon door. En net als je denkt dat het niet erger kan, drijft alles nog eens heerlijk op de spits. 
Een secuur getimede absurdistische komedie vol verwarring, spelplezier en misverstanden, waarbij de personages en het publiek op het eind van de avond buikpijn hebben van respectievelijk de stress en het lachen.  
Alles op de scène ligt in duigen, maar je avond kan niet meer stuk! 
Negen spelers van Trappelend Talent smijten zich in deze klassieker van Michael Frayn (eerder al bewerkt door Skagen als Deurdedeurdeur), onder regie van Nyira Hens en Bruno Vanden Broecke.
Alle activiteiten