FroeFroe & Theater Tieret - Prins Arthur V

Deze informatie is niet meer actueel!
Een bezeten marionettist wil, ondanks verregaande reuma in zijn handen, nog een laatste keer schitteren op Le Grand Concours Des Marionettes et des Poupettes in aanwezigheid van de keizer. Hiervoor koopt zijn moeder hem een dwergmeisje, Zenna, dat beetje bij beetje leert hoe ze Arthurs perfecte marionet kan zijn. Het is hard werken om de bewegingen van een pop perfect na te doen en de to...

Wanneer

  • za 18 mei 2024
    van 19.00 u

Prijs

€ 10,00 (Abo - 8,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Een bezeten marionettist wil, ondanks verregaande reuma in zijn handen, nog een laatste keer schitteren op Le Grand Concours Des Marionettes et des Poupettes in aanwezigheid van de keizer. Hiervoor koopt zijn moeder hem een dwergmeisje, Zenna, dat beetje bij beetje leert hoe ze Arthurs perfecte marionet kan zijn. Het is hard werken om de bewegingen van een pop perfect na te doen en de touwtjes strakgespannen te houden. Tijdens deze charade van bedrog en manipulatie groeien de autistische Arthur en de kleine Zenna beetje bij beetje naar elkaar toe. 
De crème de la crème van het Vlaamse jeugd- en figurentheater, FroeFroe en Theater Tieret, slaat de handen in elkaar en laat zich inspireren door het verhaal De terugkeer van Prins Arthur Zenig de Vijfde. Schitterende, sprookjesachtige karakters, een verrassende plot en een macabere sfeer vol humor in de beste Tim Burton-traditie... Prins Arthur V belooft een waar pareltje te worden.  


TIP! Lommelse poppenspeler Koen Swanenberg dompelt kinderen en jongeren vanaf 8 jaar onder in de wondere wereld van het poppen spelen tijdens een toffe workshop naar aanleiding van Prins Arthur V! Meer info lees je hier. 
Alle activiteiten