SONICO - Five, six, seven, eight... The Edge of Tango II

Dit heerlijke concert is gebaseerd op de balletmuziek Tango Buenos Aires van Eduardo Rovira, een sleutelfiguur binnen het ontstaan van de tango nuevo.   Dit repertoire, dat sinds de jaren '60 niet meer live werd uitgevoerd, krijgt nu nieuw leven dankzij het intensieve recuperatiewerk van SONICO. Wie hen eerder aan het werk zag in Lommel met The Edge of Tango I, weet dat hiermee een verb...

Wanneer

  • wo 24 januari 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Dit heerlijke concert is gebaseerd op de balletmuziek Tango Buenos Aires van Eduardo Rovira, een sleutelfiguur binnen het ontstaan van de tango nuevo.  
Dit repertoire, dat sinds de jaren '60 niet meer live werd uitgevoerd, krijgt nu nieuw leven dankzij het intensieve recuperatiewerk van SONICO. Wie hen eerder aan het werk zag in Lommel met The Edge of Tango I, weet dat hiermee een verbluffend concert te wachten staat. Voor de opvolger voegt de groep een extra dimensie toe aan hun standaard concertformat. Met sfeervol lichtontwerp, theatrale momenten en projecties van uitdagende solo danscreaties worden de muzikanten van SONICO omkaderd met een indrukwekkende muziekshow.
Alle activiteiten