Accordeon Folie IV - State of the Art & New Generation

Accordeon Folie veegt alle clichés over de accordeon van de baan. De accordeon is een instrument met een grote herkenbaarheid, maar eveneens één met vele gezichten en geheimen. De vierde editie neemt je mee naar Frankrijk en de wereld van de musette. Gwen Cresens verzorgt op zijn eigen no-nonsense manier een State of the Art. Deze editie focust hij op de musette in de accordeon. Daarna ...

Wanneer

  • za 24 februari 2024
    van 18.30 u tot 19.30 u

Prijs

€ 5,00 (Abo - 5,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Accordeon Folie veegt alle clichés over de accordeon van de baan. De accordeon is een instrument met een grote herkenbaarheid, maar eveneens één met vele gezichten en geheimen. De vierde editie neemt je mee naar Frankrijk en de wereld van de musette.

Gwen Cresens verzorgt op zijn eigen no-nonsense manier een State of the Art. Deze editie focust hij op de musette in de accordeon. Daarna presenteren twee van onze meest beloftevolle conservatoria-studenten zich tijdens een mini-concert.
Gwens passie voor deze Parijse blues zal ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen!


De Cultuurbar biedt tussen 18 en 20 uur een kaasplankje met brood en garnituur aan (€ 42,50 voor 2 personen).  Hiervoor dien je op voorhand een apart ticket te kopen. 
Ticket kaasplankje

18.30 - 19.30 uur: Proloog
20.15 – 23.30 uur: Concert & après concert
Alle activiteiten