Theater Sonnevanck - Gullivers Reizen

Deze informatie is niet meer actueel!
Gul is een zeer succesvol kind. Al op haar vierde werd ze wereldkampioen schaken. Nu is ze tien en niet alleen klassenoudste en hoofdredacteur van de schoolkrant, ze volgt ook dertien buitenschoolse activiteiten in zes verschillende talen. Tja, voor Gul is het leven een open boek, een makkelijke rekensom, een wedstrijd waarvoor ze haar hand niet omdraait.     Maar plotseling valt Gul doo...

Wanneer

  • za 27 januari 2024
    van 19.00 u

Prijs

€ 8,00 (Abo - 6,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Gul is een zeer succesvol kind. Al op haar vierde werd ze wereldkampioen schaken. Nu is ze tien en niet alleen klassenoudste en hoofdredacteur van de schoolkrant, ze volgt ook dertien buitenschoolse activiteiten in zes verschillende talen. Tja, voor Gul is het leven een open boek, een makkelijke rekensom, een wedstrijd waarvoor ze haar hand niet omdraait.  
 
Maar plotseling valt Gul door haar atlas heen in zee. Net op de avond voor een belangrijke aardrijkskundetoets. Op een onbekend eiland spoelt ze aan. Hier begint haar reis vol bizarre avonturen, vol ontmoetingen met krioelende mini-mieren-mensjes, smerige reuzen zo hoog als flatgebouwen, pratende paarden en andere wezens. Gul snapt hen niet en zij snappen Gul niet. Vanaf nu is niets meer hetzelfde. 
Met gevoel voor humor en ironie brengt regisseur Marije Gubbels het beroemde boek van Jonathan Swift uit 1726 tot leven. Een swingende familievoorstelling met livemuziek, zang en spannende projecties! 

Duur:
60 minuten
Alle activiteiten