Isaac Roux - Bar Dada

Deze informatie is niet meer actueel!
Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie-folk vermengt met subtiele elektronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo's Rock Rally wegkaapte. White Rose werd meteen op alle radiostations gedraaid, zelfs tot in Nederland.    Live komt de combinatie van warme...

Wanneer

  • do 14 december 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie-folk vermengt met subtiele elektronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo's Rock Rally wegkaapte. White Rose werd meteen op alle radiostations gedraaid, zelfs tot in Nederland. 
 
Live komt de combinatie van warme indie-folk en alternatieve rock nóg beter tot zijn recht. Geen wonder dus dat hij al gevraagd werd als voorprogramma voor The Haunted Youth, Mooneye, The Bony King Of Nowhere en Portland. Dat stoomde hem helemaal klaar voor zijn allereerste eigen headline show. Met een goedgevulde rugzak en stevig op de benen komt hij nieuwe muziek aan ons voorstellen, want in de verte, ergens in 2024, gloort al een spraakmakend debuutalbum.  

Dus hop, maak Isaac Roux mee van dichtbij, nu het nog kan.  

Zittend concert
Alle activiteiten