Salibonani - Het Vlinderhuis

Deze informatie is niet meer actueel!
Pips houdt van vlinders. Ze is er dol op. Samen met Papi Papillon heeft ze een vlinderhuis gebouwd, zodat alle vlinders van de hele wereld bij haar kunnen komen wonen. Witte, rode, gele en blauwe vlinders… alle kleuren zijn welkom. Ongeduldig wacht ze op de eerste vlinders, maar die komen niet! Gelukkig is er Papi Papillon om een handje te helpen. Die houdt van grapjes en hij geeft haar ...

Wanneer

  • zo 14 januari 2024
    van 11.00 u
  • zo 14 januari 2024
    van 15.00 u

Prijs

€ 8,00 (Abo Tickets - 6,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Pips houdt van vlinders. Ze is er dol op. Samen met Papi Papillon heeft ze een vlinderhuis gebouwd, zodat alle vlinders van de hele wereld bij haar kunnen komen wonen. Witte, rode, gele en blauwe vlinders… alle kleuren zijn welkom. Ongeduldig wacht ze op de eerste vlinders, maar die komen niet! Gelukkig is er Papi Papillon om een handje te helpen. Die houdt van grapjes en hij geeft haar een pakje. Wat zit daarin? Oei! Een raar beestje. 
Een betoverende voorstelling voor peuters en kleuters. An Valenteyn en Lukas Van Echelpoel laten jong en oud dromen en nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is.

Duur:
35 minuten + 15 minuten naspel
Alle activiteiten