Jef Neve - That Old Feeling

Deze informatie is niet meer actueel!
Kun je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? En dan plotseling, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk. Nou, dat, precies dat moment waarop je hart helemaal vervuld is, dat is het gevoel waarop Jef dit album heeft gebouwd; dat is That Old Feeling.   Naast eigen werk passeren ook bekende en minder bekende ...

Wanneer

  • za 11 november 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Kun je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? En dan plotseling, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk. Nou, dat, precies dat moment waarop je hart helemaal vervuld is, dat is het gevoel waarop Jef dit album heeft gebouwd; dat is That Old Feeling.  
Naast eigen werk passeren ook bekende en minder bekende liedjes van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon de revue. Live wordt dit op een fantastische manier vertolkt, met de weergaloze Mo (Monique Harcum, VS/BE) en haar collega met de warmste stem die je in tijden hoorde, Sam Merrick (UK). Doe daarbovenop nog een straffe ritmesectie (Nathan Wouters op bas en Jens Bouttery op drums) en de muzikale broer van Jef, Teus Nobel, op trompet. Laat die bende dan aangestuurd worden door de man wiens vuur en passie uit de piano spat, en je zal snel verstaan wat er met That Old Feeling bedoeld wordt. 

Duur:
100 minuten

Jef Neve (piano)
Monique Harcum (zang)
Sam Merrick (zang)
Nathan Wouters (bas)
Jens Bouttery (drums)
Teus Nobel (trompet)
Alle activiteiten