Guga Baul & Jonas Van Thielen - Badje vol met stroop

Deze informatie is niet meer actueel!
Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren '80 en '90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus.     De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, ... alles wat die twee decennia ...

Wanneer

  • wo 25 oktober 2023
    van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren '80 en '90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus.  
 
De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, ... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven, moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht! Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor. 
 
Badje vol met stroop is een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictieklassiekers, voor iedereen vanaf 8 tot 88 jaar.  

Duur:
120 minuten
Alle activiteiten