Sven de Leijer - Liefde voor publiek

Deze informatie is niet meer actueel!
Dat Sven de Leijer graag voor een publiek staat, is gekend. Hij groeide van bekendste publieksopwarmer van Vlaanderen uit tot de vrolijke presentator van programma's als Hotel Romantiek en Vrede op aarde.   Een paar jaar geleden werd hij 40 en de goesting om opnieuw de theaters in te trekken werd des te groter. Met deze keer de focus onbeschaamd populistisch op het publiek, de enige con...

Wanneer

  • wo 20 maart 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Dat Sven de Leijer graag voor een publiek staat, is gekend. Hij groeide van bekendste publieksopwarmer van Vlaanderen uit tot de vrolijke presentator van programma's als Hotel Romantiek en Vrede op aarde.  
Een paar jaar geleden werd hij 40 en de goesting om opnieuw de theaters in te trekken werd des te groter. Met deze keer de focus onbeschaamd populistisch op het publiek, de enige constante in zijn leven. Van de voorbijgangers langs de vitrine van de familiale traiteurszaak, naar wie hij als peuter stond te zwaaien, via de scouts rond het kampvuur, tot de 65-plussers die hij entertaint als reisleider in Hotel Romantiek.  
Na een paar bewogen jaren nodigt Sven zijn publiek opnieuw uit voor een groepsreis naar de Vlaamse schouwburgen, waar hij zijn liefde voor hen zal verklaren. Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker!
Alle activiteiten