WÖR & Hella - Songbooks

Deze informatie is niet meer actueel!
Met Songbooks slaat WÖR een nieuwe bron van muziek uit de Lage Landen aan. Voor dit programma gaan ze aan de slag met de mooiste zangmelodieën uit verschillende verzamelingen. Het zijn liedjes die al 300 jaar, en vaak langer, mensen raken. WÖR's interpretatie is vrij, ze zijn niet verlegen om teksten te schrappen of delen toe te voegen. Vanuit een traditionele melodie een sferisch of ene...

Wanneer

  • za 23 september 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 20,00 (Abo - 16,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Met Songbooks slaat WÖR een nieuwe bron van muziek uit de Lage Landen aan. Voor dit programma gaan ze aan de slag met de mooiste zangmelodieën uit verschillende verzamelingen. Het zijn liedjes die al 300 jaar, en vaak langer, mensen raken. WÖR's interpretatie is vrij, ze zijn niet verlegen om teksten te schrappen of delen toe te voegen. Vanuit een traditionele melodie een sferisch of energiek arrangement opbouwen, dat is waar deze mannen voor staan.  
 
Voor dit concert nodigen ze Hella uit. Hella is een vierstemmig a capella folk ensemble rond zangeressen Eline De Coninck, Kalinka Verschraegen, Lotte Pauwels en Ahanna Verschraegen. Ze brengen Nederlandstalige composities en arrangementen van traditionele melodieën uit Noord-Europa. Tijdens dit programma maak je kennis met deze vier heldere, warme en kleurrijke vrouwenstemmen. 
Een intense belevenis en muziek die raakt tot in elke vezel! 
Na deze voorstelling heffen we het glas op een nieuw cultuurseizoen vol beleving.

Duur:
80 minuten
Alle activiteiten