Koala Disco - Bar Dada

Deze informatie is niet meer actueel!
Koala Disco is een stel hongerige Lommelaren die een frisse mengeling van post-punk en psych brengen. Hun muziek is catchy en verrassend, terwijl de shows je dwingen om zowel fysiek als emotioneel te bewegen. Het is rauw en explosief, teder en wild, en het stampt onverbiddelijk tegen de schenen van iedereen die het verdient.  Na twee geslaagde ep's komt Koala Disco hun debuutplaat Tickl...

Wanneer

  • do 28 september 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Koala Disco is een stel hongerige Lommelaren die een frisse mengeling van post-punk en psych brengen. Hun muziek is catchy en verrassend, terwijl de shows je dwingen om zowel fysiek als emotioneel te bewegen. Het is rauw en explosief, teder en wild, en het stampt onverbiddelijk tegen de schenen van iedereen die het verdient. 
Na twee geslaagde ep's komt Koala Disco hun debuutplaat Tickling The Dragon's Tail voorstellen. Koala Disco staat live zeker niet voor disco of dromerige songs, maar voor een flinke portie energie en een intense sound die echt overtuigt. 

Een goede start van een nieuw seizoen vol geweldige Bar Dada's. 

Voorprogramma : Affaire
Na het uitbrengen van een eerste EP in 2022, ontstaan met een traditionele band-opstelling in het achterhoofd, brengt Affaire tegenwoordig een eigen mix van electronica en rock in duo-vorm. Michiel Ritzen en Nick Caers laten dravende drumcomputers, een resem synths, stuwende gitaar en stuipende vocalen versmelten tot een hybride van kronkelige energie en oververhitte zenuwachtigheid.

Beluister hier een voorsmaakje.

Duur:
60 minuten

Staand concert
Alle activiteiten