LeNoise - LeNoise celebrates Neil Young's Harvest

Deze informatie is niet meer actueel!
LeNoise – sinds 2017 inspired by Crazy Horse – toerde vorig seizoen langs de Belgische, Nederlandse en Duitse podia om de 50ste verjaardag te vieren van het iconische Neil Young-album Harvest. Met succes, daarom wordt de tournee hernomen.  Om het geluid van Harvest tot leven te wekken, verwelkomt de band opnieuw gastmuzikanten Frank Saenen (The Scabs) op piano en Davy Jansen (Mad About ...

Wanneer

  • vr 01 december 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

LeNoise – sinds 2017 inspired by Crazy Horse – toerde vorig seizoen langs de Belgische, Nederlandse en Duitse podia om de 50ste verjaardag te vieren van het iconische Neil Young-album Harvest. Met succes, daarom wordt de tournee hernomen. 

Om het geluid van Harvest tot leven te wekken, verwelkomt de band opnieuw gastmuzikanten Frank Saenen (The Scabs) op piano en Davy Jansen (Mad About Mountains) op pedal steel en banjo. De playlist wordt doorspekt met de tien parels van Harvest.  Liefhebbers van het meer verschroeiende Neil-werk blijven niet in de kou staan, want tussen de schoonheid van Harvest door blijft LeNoise doen waar het goed in is: eer betuigen aan Crazy Horse. 

Duur:
90 min (zonder pauze)

Staand concert
Alle activiteiten