Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Bjorn Eriksson e.a. - Lou Reed Tribute. Pass thru fire.

Op 27 oktober 2023 zal het exact 10 jaar geleden zijn dat Lou Reed het tijdelijke voor het eeuwige wisselde. Een goede reden dus om de man en zijn muziek volop te eren.   Lou Reed wordt weleens Godfather of Punk genoemd, maar dat is toch zeer kort door de bocht en doet de man zowel op muzikaal als op tekstueel vlak vooral oneer aan.   Lewis Allan Reed, op 2 maart 1942 geboren in Brookl...

Wanneer

  • za 02 maart 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Op 27 oktober 2023 zal het exact 10 jaar geleden zijn dat Lou Reed het tijdelijke voor het eeuwige wisselde. Een goede reden dus om de man en zijn muziek volop te eren.  

Lou Reed wordt weleens Godfather of Punk genoemd, maar dat is toch zeer kort door de bocht en doet de man zowel op muzikaal als op tekstueel vlak vooral oneer aan.  
Lewis Allan Reed, op 2 maart 1942 geboren in Brooklyn, NYC, zouden we eerder als Chroniqueur van de New Yorkse zelfkant omschrijven. Hij was de gitarist, zanger en voornaamste songschrijver van The Velvet Undergound en had een solocarrière van om en bij de vijf decennia. Als er iemand de titel Rock-n'-Rrll Poet verdient, dan is het wel Lou! 
Materiaal genoeg dus voor de bandleden om er hun tanden in te zetten. De hits (Perfect Day, Sweet Jane, Walk on the Wild Side, ...) komen uiteraard aan bod maar ook minder bekende albumsongs zullen niet geschuwd worden.  

Zet je schrap en ga door het vuur met de Lou Reed Tribute Band!
Alle activiteiten