Echo Beatty - Bar Dada

Deze informatie is niet meer actueel!
Echo Beatty, het muzikale alter ego van de Antwerpse nachtegaal Annelies Van Dinter, draait al meer dan vijftien jaar mee in de Belgische muziekscene en toch laat ze nu pas haar eerste lp als soloartieste op ons los. Het was het wachten waard, want Vision Glitch is een bezwerende slow-burner die nietsvermoedend in onze oren en onder onze huid kruipt.   Echo Beatty is een onvastpinbaar p...

Wanneer

  • do 18 januari 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 15,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Echo Beatty, het muzikale alter ego van de Antwerpse nachtegaal Annelies Van Dinter, draait al meer dan vijftien jaar mee in de Belgische muziekscene en toch laat ze nu pas haar eerste lp als soloartieste op ons los. Het was het wachten waard, want Vision Glitch is een bezwerende slow-burner die nietsvermoedend in onze oren en onder onze huid kruipt.  
Echo Beatty is een onvastpinbaar project, met een complete eigen sound en doordrongen van poëzie. Donker en meeslepend grijpt het de luisteraar bij de schouders voor een rit naar opwindende oorden waar realiteit en droom versmelten. Deze Belgische parel verdient een groot publiek en met een prachtplaat als Vision Glitch zou ze ook internationaal potten kunnen breken. 

Zittend concert.
Alle activiteiten