Guido Belcanto & Roland - Les Stratiers de la Chanson

Guido Belcanto en Roland zijn beide op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong....  “Soort zoekt soort”, zegt Roland, het kon dus niet anders dan dat de twee heren elkander op een dag zouden tegenkomen, het stond in de sterren geschreven.  Bovendien is er een link tussen...

Wanneer

  • za 13 januari 2024
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Guido Belcanto en Roland zijn beide op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong.... 
“Soort zoekt soort”, zegt Roland, het kon dus niet anders dan dat de twee heren elkander op een dag zouden tegenkomen, het stond in de sterren geschreven. 
Bovendien is er een link tussen de twee waar je niet omheen kunt: ze zijn allebei begonnen als straatzanger! Zoiets schept een band die niet te onderschatten valt. Ze speelden muziek om te overleven en waren content met wat hen werd toegestopt. Twee straatzangers die de handen in mekaar slaan, dat zijn dus Les Stratiers de la Chanson. 
De liederenschat en kennis van het oude repertoire die de twee stratiers bezitten, is vrijwel onmetelijk. Voeg daaraan toe het rijke, gevarieerde, sublieme gitaarspel van Roland en de mooie doorleefde stem van Guido en je hebt een gouden combinatie. 
Een niet te missen muzikale hoogmis.
Alle activiteiten