Lady Linn & her Magnificent Seven - Trilogy Tour

Het is al lang geen geheim meer dat Lady Linn een unieke stem heeft, in alle mogelijke stijlen komt ze tot haar recht. Dat bewijst ze nogmaals met haar 'trilogie', een reeks van drie ep's - I'm Fine, Sea of Trees en Nocturne - die elk hun eigen verhaal vertellen en gebundeld worden op het album Trilogy.     Een veelzijdige trilogie waarin ze put uit een grote diversiteit aan invloeden en...

Wanneer

  • za 09 december 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Het is al lang geen geheim meer dat Lady Linn een unieke stem heeft, in alle mogelijke stijlen komt ze tot haar recht. Dat bewijst ze nogmaals met haar 'trilogie', een reeks van drie ep's - I'm Fine, Sea of Trees en Nocturne - die elk hun eigen verhaal vertellen en gebundeld worden op het album Trilogy.  
 
Een veelzijdige trilogie waarin ze put uit een grote diversiteit aan invloeden en op een eigentijdse, originele manier in de muziekgeschiedenis graaft. Rode draad doorheen het album is haar affiniteit met jazz, soul en dance. Muzikaal worden uitgepuurde songs afgewisseld met dromerige synths en organische, energieke sixties vibes.  
 
Live laat Lady Linn zich zoals steeds omringen door haar fantastische en veelzijdige Magnificent Seven. Naast nieuw werk zullen ze ook klassiekers uit het oudere repertoire brengen. 

Duur:
90 minuten (zonder pauze)
Alle activiteiten