kinderenvandevilla / Roel Swanenberg & Jef Van gestel - Leeghoofd

Deze informatie is niet meer actueel!
Een jongen zet een grote, witte bol op zijn hoofd. Vanaf dan is hij Leeghoofd die leeft in zijn eigen bizarre wereld. Met stickers, trechters, voetbalsokken en ander materiaal maakt hij ogen, oren, mond en neus. Hij vertrekt op ontdekkingstocht en tast zijn omgeving op speelse wijze af. Een theatraal en muzikaal gedicht waarin zintuigen de hoofdrol spelen.   10 jaar geleden werd Leeghoo...

Wanneer

  • zo 05 mei 2024
    van 15.00 u

Prijs

€ 8,00 (Abo - 6,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Een jongen zet een grote, witte bol op zijn hoofd. Vanaf dan is hij Leeghoofd die leeft in zijn eigen bizarre wereld. Met stickers, trechters, voetbalsokken en ander materiaal maakt hij ogen, oren, mond en neus. Hij vertrekt op ontdekkingstocht en tast zijn omgeving op speelse wijze af. Een theatraal en muzikaal gedicht waarin zintuigen de hoofdrol spelen.  
10 jaar geleden werd Leeghoofd geselecteerd voor Het Theaterfestival. De voorstelling speelde meer dan 300 keer in binnen- en buitenland. CC De Adelberg is er als de kippen bij om deze tijdloze succesproductie met Lommelaar Roel Swanenberg opnieuw naar Lommel te halen!
Alle activiteiten