Stijn Meuris - 59

Deze informatie is niet meer actueel!
Stijn Meuris is net geen zestig, het was ook voor hem even schrikken. 59 jaar lang is hij al aanwezig in dit rare landje. In 59 analyseert Stijn op geheel eigen wijze en met veel humor en scherpzinnigheid het afgelopen jaar, dat van ons allemaal en dat van hemzelf. 59 gaat over wat is geweest en over wat ons nog rest. Dat laatste is steeds minder, maar dat maakt niet uit.    Stijn Meuris...

Wanneer

  • do 22 februari 2024
    van 20.15 u tot 21.35 u

Prijs

€ 18,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Stijn Meuris is net geen zestig, het was ook voor hem even schrikken. 59 jaar lang is hij al aanwezig in dit rare landje. In 59 analyseert Stijn op geheel eigen wijze en met veel humor en scherpzinnigheid het afgelopen jaar, dat van ons allemaal en dat van hemzelf. 59 gaat over wat is geweest en over wat ons nog rest. Dat laatste is steeds minder, maar dat maakt niet uit. 
 
Stijn Meuris neemt zijn publiek mee op een trip doorheen herkenbare situaties en irritaties. Hij connecteert gebeurtenissen uit de politiek, cultuur en samenleving tot een hilarisch verhaal dat je met enige goeie wil een eindejaarsconférence zou kunnen noemen. Of solotheater, of gewoon storytelling. Of ook niet. Hoe dan ook; 59 raast als een trein, waardoor 60 ineens nog veraf lijkt! 

Duur:
80 minuten
Alle activiteiten