Theater Tol - Pedaleando Hacia el Cielo

Theater Tol maakt schitterende openluchtvoorstellingen met zang, dans, acrobatie, livemuziek, prachtige kostuums en fascinerend lichtspel. Ze spelen over heel de wereld en speciaal voor het 30-jarig bestaan van De Adelberg komen naar Lommel. Als de duisternis valt, vertelt Pedaleando Hacia el Cielo een liefdesverhaal met engelen en muzikanten in de hoofdrollen. Een poëtisch verhaa...

Wanneer

  • za 16 december 2023
    van 19.00 u

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Theater Tol maakt schitterende openluchtvoorstellingen met zang, dans, acrobatie, livemuziek, prachtige kostuums en fascinerend lichtspel. Ze spelen over heel de wereld en speciaal voor het 30-jarig bestaan van De Adelberg komen naar Lommel.

Als de duisternis valt, vertelt Pedaleando Hacia el Cielo een liefdesverhaal met engelen en muzikanten in de hoofdrollen. Een poëtisch verhaal over hoop en over samenzijn in donkere dagen.

Deze hartverwarmende, spectaculaire voorstelling is geschikt voor het hele gezin. Het Huis van de Stad en beelden van Lommel vormen het decor.
Mariage Fantastique is een parade met poëtische beelden en klanken; een fanfare met blazers en percussionisten en muzikale bruidegommen die zwevende, lichtgevende bruiden begeleiden.  

De parade vertrekt om 18.00 uur en tovert de Kerkstraat en het marktplein om tot een magische plek. Toeschouwers worden uitgenodigd om de parade te volgen tot op het Hertog Janplein waar een prachtig sprookje zich ontvouwt. 

In openlucht.

Duur voorstelling:
60 minuten

Parade:
18.00 uur
Centrum
Alle activiteiten