Barbara Dex & CC De Adelberg - 30&30: een muzikaal verjaardagsfeest vol verrassingen!

De afgelopen jaren zagen we de veelzijdige Barbara Dex geregeld op het Adelbergpodium. Haar warme stem en divers oeuvre maken van Barbara Dex dan ook de ideale gastvrouw voor het verjaardagsfeest van 30 jaar CC De Adelberg. Meer nog, Barbara Dex staat zelf ook 30 jaar op het podium. 30&30: dubbel feest!   Naar aanleiding van haar 30-jarig jubileum lanceerde Barbara een nieuw album, Dex ...

Wanneer

  • zo 10 december 2023
    van 15.00 u

Prijs

€ 20,00 (Abo - 15,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

De afgelopen jaren zagen we de veelzijdige Barbara Dex geregeld op het Adelbergpodium. Haar warme stem en divers oeuvre maken van Barbara Dex dan ook de ideale gastvrouw voor het verjaardagsfeest van 30 jaar CC De Adelberg. Meer nog, Barbara Dex staat zelf ook 30 jaar op het podium. 30&30: dubbel feest!  
Naar aanleiding van haar 30-jarig jubileum lanceerde Barbara een nieuw album, Dex in 't groot. Het is een album vol Nederlandstalige klassiekers, opgenomen met een heus symfonisch orkest. De liedjes van deze nieuwe plaat, aangevuld met een greep uit 30 jaar Barbara Dex, brengt Barbara live met tien muzikanten. En omdat De Adelberg jarig is, vieren verschillende special guests met ons mee! 
Na afloop nodigen we iedereen uit om samen met Barbara en Team CCDA 30 kaarsjes uit te blazen. Want een verjaardagstaart mag niet ontbreken!
Alle activiteiten