Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert - HURORAM!

Deze informatie is niet meer actueel!
Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor andere artiesten en vooral voor zijn plezier.    Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM!, een naam waar langer over werd nagedacht dan je zou denken. De drie muzikanten werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens E...

Wanneer

  • do 23 november 2023
    van 20.15 u

Prijs

€ 25,00 (Abo - 20,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum De Adelberg
adres
Adelbergpark 13920 Lommel

Info

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor andere artiesten en vooral voor zijn plezier. 
 
Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM!, een naam waar langer over werd nagedacht dan je zou denken. De drie muzikanten werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel... Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar je misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt, moet je vooral niet aan jezelf beginnen twijfelen. 
HURORAM! is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, de zang door het gesproken woord en dat gesproken woord vervolgens op muziek wordt gezet. Zoiets ongeveer dus, met toekomstige wereldhits als De snor van Guy Mortier, Een vrouw met Zeven Billen en het verbijsterende Foridauka. 

Duur:
90 minuten
Alle activiteiten