Workshop Summer

Deze informatie is niet meer actueel!
Ik nodig je heel graag uit om deel te nemen aan de Summer workshop op dinsdag 13 juni 2023! Tijdens deze workshop dompel je onder in de fascinerende wereld van droogbloemen. Je leert hoe je ze kunt plaatsen in een glazen stolp. Of je nu een ervaren bloemist bent of helemaal nieuw in het vak, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnspireerd wil worden en zijn creatieve vaardighed...

Wanneer

  • di 13 juni 2023
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 65,00

Waar

naam
Mareeke
adres
Martinus Van Gurplaan 393920 Lommel

Info

Ik nodig je heel graag uit om deel te nemen aan de Summer workshop op dinsdag 13 juni 2023!

Tijdens deze workshop dompel je onder in de fascinerende wereld van droogbloemen. Je leert hoe je ze kunt plaatsen in een glazen stolp. Of je nu een ervaren bloemist bent of helemaal nieuw in het vak, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnspireerd wil worden en zijn creatieve vaardigheden wil ontwikkelen.

*Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Ten eerste krijg je de kans om te werken met een breed scala aan prachtige droogbloemen, variërend van kleurrijke strobloemen tot kanariegras en juffertje in 't groen.

Ik zal je tijdens de workshop stap voor stap begeleiden bij het maken van een kleurrijke compositie, waarbij ik je waardevolle tips en technieken aanreik.

Maar deze workshop gaat verder dan alleen het creëren van een kleurrijk bloemstuk. We zullen ook tijd nemen om te onthaasten, om even met je handen bezig te zijn waardoor je je hoofd kan leegmaken, om tot rust te komen.

Daarnaast is deze workshop niet alleen een kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie en goesting delen.

Dus, waar wacht je nog op?

Schrijf je vandaag nog in voor deze workshop, ontdek de betoverende wereld van droogbloemen en geef je creativiteit de vrijheid om te bloeien.

Alle praktische details over de workshop van 13 juni op een rijtje:

De workshop gaat door op dinsdag 13 juni 2023 en start omstreeks 19 uur en duurt ongeveer een 3-tal uurtjes
De workshop gaat door in parochiezaal De Moffel, Martinus van Gurplaan, 3920 Lommel
De prijs per persoon bedraagt € 65,00 en omvat alle droogbloemen, materialen, 2 consumpties, lekkere hapjes
Persoonlijke begeleiding in kleine groep waarbij gezelligheid voorop staat!
Alle activiteiten