BeachFest Lommel

Deze informatie is niet meer actueel!
Beach Lommel vzw organiseert ism Festrami events voor het derde jaar op rij een recreatief beachvolleybaltornooi. Net als vorige editie zal BeachFest niet enkel sportieve events tellen, maar ook twee onvergetelijke feestjes! ApéroFest@BeachFest Na twee zeer geslaagde edities in zaal De Commerce, zal ApéroFest zijn zomereditie de grote tent van BeachFest laten knallen. Kom met je vrien...

Wanneer

  • vr 07 juli 2023
    van 18.00 u
  • za 08 juli 2023
    van 09.00 u

Waar

naam
weide buitensingel
adres
weide buitensingel3920 Lommel

Info

Beach Lommel vzw organiseert ism Festrami events voor het derde jaar op rij een recreatief beachvolleybaltornooi. Net als vorige editie zal BeachFest niet enkel sportieve events tellen, maar ook twee onvergetelijke feestjes!

ApéroFest@BeachFest
Na twee zeer geslaagde edities in zaal De Commerce, zal ApéroFest zijn zomereditie de
grote tent van BeachFest laten knallen. Kom met je vrienden en collega's de zomerse sferen opsnuiven! We beginnen met een lekker zomers buffet van 18-20u, gevolgd door een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden! Deze zomereditie zal de deuren ook een uurtje langer open houden. We sluiten de tent pas om 1u!
Dit wil je niet missen, bestel tijdig je tickets want vol = vol!
Bij de bestelling van je reguliere ticket (€25) is de inkom en het zomers buffet inbegrepen.
Naast de reguliere tickets, is er ook een mogelijkheid om een VIPtafel (€800) (10 personen) te reserveren, met een uitgebreider buffet en enkele leuke extra's.

Jeugd beachrugby tornooi
Onze lokale rugbyclub RC Murphy's Lommel zal op zaterdag 8 juli van 10-12u een uniek beachrugby tornooi organiseren. De jeugd van u10 tot u14 zal op het zand strijden voor de
overwinning. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan zeker een kijkje nemen, de
toegang is gratis!

Volleybal@BeachFest
Recreatief beachvolleybaltornooi op zaterdag 8 juli van 14-19u!
Een leuk recreatief beachvolleybaltornooi strijkt dit jaar voor de derde keer neer in Lommel. Verwacht je aan veel sfeer, leuke muziek en een onvergetelijke zomervibe.
Je ploeg bestaat uit minimum 4 en maximaal 8 spelers (probeer minstens met 5 spelers in te schrijven ivm eventuele uitval van een speler). Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per ploeg. Meer info kan je terug vinden onze website www.beachfestlommel.be
Het Beachvolleybaltornooi gaat stipt om 14 uur van start. Aanmelden kan vanaf 13.30 uur.
Nood aan verfrissing of een lekker hapje tussendoor? Onze zomerbar zal doorlopend open zijn voor deelnemers en supporters.
De grote finale gaat van start rond 19 uur. Kom gerust je vrienden en/of collega's aanmoedigen, de toegang is gratis!

Party@BeachFest
Op zaterdag 8 juli zal de circusweide opnieuw daveren met onze Party@BeachFest
Toffe DJ-sets, zomerse sferen en ongelooflijk veel dansbare hits zullen deze avond omtoveren tot een feest dat je absoluut niet wil missen!
Volg zeker onze socials om binnenkort de namen van onze DJ 's te weten komen, leuke like&share wedstrijden en extra info!
Volg BeachFest Lommel op Facebook en Instagram.

Voor meer info en tickets ga naar www.beachfestlommel.be
Alle activiteiten